skip to Main Content

Bekijk het menu  

Maatschappelijk en cultureel onmisbaar. Zet u in voor het Stadhuismuseum Zierikzee.

logo-stadhuismuseum
/// WORD VRIJWILLIGER ///

Het Stadhuismuseum Zierikzee beschikt over een hecht team van ± 70 vrijwilligers. Zonder vrijwilligers is het Stadhuismuseum Zierikzee nergens. Bent u benieuwd wat u voor het museum kunt betekenen? Hieronder ziet u enkele vrijwilligerstaken.

Het ontvangen van bezoekers aan de balie is één van de hoofdtaken voor ons team van vrijwilligers. Hierbij is het belangrijk om bezoekers te informeren en te voorzien van flyers, folders en plattegronden van het museum. Ook de kas valt onder uw beheer.

Als vrijwilliger kunt u ook rondleidingen geven door het Stadhuismuseum of het Gravensteen. Tijdens individuele- of groepsrondleidingen vertelt u de bezoekers over de rijke historie van Schouwen-Duiveland.

Tot slot bent u het visitekaartje van het museum als u in het museumcafé meehelpt. Bezoekers van het museum en dagjesmensen komen hier samen voor een kop koffie, thee of wat lekkers. Het museumcafé is tijdens openingstijden voor iedereen gratis toegankelijk.

Uw eigen inbreng en expertise wordt ook zeer gewaardeerd. In overleg met Bianca van ’t Slot, vrijwilligerscoördinator, zal dit worden meegenomen.

170531 Stadhuismuseum-klein
word-vrijwilliger-small

Het Stadhuismuseum Zierikzee is het gemeentemuseum van Schouwen-Duiveland en beheert de collectie van Gemeente Schouwen-Duiveland.

Samen met ongeveer 70 vrijwilligers zorgen zij voor een gastvrije ontvangst in het museum.

Waar vindt u ons?
Stadhuismuseum Zierikzee
Meelstraat 6-8, Zierikzee
T: (0111) 454 464
stuur een e-mail
Back To Top