skip to Main Content

volg ons op:  

Bekijk het menu  

Maatschappelijk en cultureel onmisbaar. Zet u in voor het Stadhuismuseum Zierikzee.

/// WORD VRIJWILLIGER ///

Zonder onze vrijwilligers is het Stadhuismuseum Zierikzee nergens! Bent u benieuwd wat u voor het museum kunt betekenen? Hieronder ziet u enkele vrijwilligerstaken.

U bent het visitekaartje van het museum bij het ontvangen van bezoekers aan de balie. Dit is één van de hoofdtaken voor ons team van vrijwilligers. Hierbij is het belangrijk om bezoekers te voorzien van informatie over hun bezoek aan het museum.

Als vrijwilliger kunt u ook rondleidingen geven door het Stadhuismuseum of het Gravensteen. Tijdens deze rondleidingen vertelt u de bezoekers over de rijke historie van Schouwen-Duiveland, onze collectie en het gebouw.

Tot slot kunt u meehelpen in ons museumcafé. Bezoekers van het museum kunnen hier plaatsnemen voor een kop koffie, thee of wat lekkers. Het museumcafé is tijdens openingstijden voor iedereen gratis toegankelijk.

Heeft u interesse om ook vrijwilliger te worden in het Stadhuismuseum Zierikzee? Neem dan contact op via info@stadhuismuseum.nl, 0111 – 454 464 of stap eens binnen bij Meelstraat 6-8 te Zierikzee.

Het Stadhuismuseum Zierikzee is het gemeentemuseum van Schouwen-Duiveland en beheert de collectie van Gemeente Schouwen-Duiveland.

Vrijwilligers zijn het visitekaartje van het museum.

Waar vindt u ons?
Stadhuismuseum Zierikzee
Meelstraat 6-8, Zierikzee
T: (0111) 454 464
stuur een e-mail
Back To Top