Lezing Zeeland in de Romeinse tijd

Wanneer: Vrijdag 3 november
Tijd: 19:30 – 22:00 uur
Aanmelden: Via info@stadhuismuseum.nl
Prijs per persoon: € 3,50 (exclusief bezoek museum)

Altijd al meer willen weten over archeologie in Zeeland? Samen met de Heemkundige Vereniging Stad en Lande organiseert het Stadhuismuseum Zierikzee in oktober en november een lezingencyclus over dit onderwerp.

Vrijdag 3 november geeft archeoloog Robert van Dierendonck (SCEZ) een lezing over de bewoningsgeschiedenis van Zeeland in de Romeinse tijd. Alvast verder lezen over dit onderwerp? Kijk dan hier: http://www.zeeuwseankers.nl/nl-NL/verhaal/1435/zout-zeeuws-goud-uit-de-romeinse-tijd.

De laatste lezing in deze reeks geeft archeoloog Pieterjan Deckers (Vrije Universiteit Brussel) op 17 november over de bewoningsgeschiedenis van Zeeland in de vroege middeleeuwen. De gehele reeks van drie voordrachten is tegen een gereduceerd tarief van € 7,50 te bezoeken. Dit gereduceerde ticket is alleen voorafgaand aan de eerste lezing van 13 oktober te koop.