Maak je eigen ‘magisch-realistische’ kunstwerk

Kom jij je eigen kunstwerk maken in het Stadhuismuseum Zierikzee? Deze herfstvakantie kun je in het Stadhuismuseum aan de slag. Je op iedere dag tijdens de herfstvakantie je eigen ‘magisch realistische kunstwerk’ komen maken.

Je gaat aan het werk alsof je de internationaal bekende kunstenaar Theo Voorzaat bent. Zijn werk hangt op dit moment in het museum. Theo komt uit Dreischor, vlakbij Zierikzee. Hij maakt mooie maar een beetje aparte schilderijen, magisch realistische schilderijen noemt hij dat. Er zit bijvoorbeeld vaak een grote of kleine bol in zijn schilderijen. Jij kan nu ook aan de slag met die bollen en gaat naar huis met je eigen ‘magisch realistisch kunstwerk’. Tijdens de openingstijden van het Stadhuismuseum kan je op ieder moment aan de slag.

Kinderen vanaf 7 jaar kunnen deze zelfstandig doen. Jongere kinderen zijn ook welkom maar dan wel onder begeleiding van een volwassene. Aanmelden is niet nodig, knutselen kan doorlopend tijdens de openingstijden van het museum. De kosten bedragen € 5,- per kind.

Meer informatie

Meer weten? Neem dan een kijkje op www.stadhuismuseum.nl. Je vindt het museum aan Meelstraat 6-8 in Zierikzee.