Workshop mozaïeken voor kinderen

Kom jij je eigen kunstwerk maken in het Stadhuismuseum Zierikzee? Deze herfstvakantie kun je in het Stadhuismuseum aan de slag.  Op 16 en 19 oktober kan je je eigen mozaïek komen maken tijdens een workshop.

Op 16 en 19 oktober om 13.30 uur geeft beeldend kunstenaar Kris van der Werve een workshop abstracte mozaïeken in het Stadhuismuseum Zierikzee. Onder begeleiding bezoek je eerst de tentoonstelling van Theo Voorzaat. Daar kies je zijn mooiste schilderij uit en maakt hier een ‘ruimtelijke Theo Voorzaat’ mozaïek van. Uiteraard mag je je kunstwerkje mee naar huis nemen om het als een soort schilderijtje op te hangen.

De workshop duurt 1,5 uur en is voor kinderen vanaf 7 jaar. De kosten zijn € 7,50. Er is plaats voor maximaal 20 kinderen per keer: meld je wel van tevoren even aan bij het Stadhuismuseum via info@stadhuismuseum.nl.

Meer informatie

Meer weten? Neem dan een kijkje op www.stadhuismuseum.nl. Je vindt het museum aan Meelstraat 6-8 in Zierikzee.