skip to Main Content
Menu

volg ons op facebook|twitter|instagram

Bekijk het menu  

Maatschappelijk en cultureel onmisbaar
Zet u in voor het Stadhuismuseum Zierikzee

WELKOM
Hier praten we u bij over wat er allemaal leeft en speelt binnen het Stadhuismuseum en kunt u de activiteiten bekijken middels de agenda.
See more
Heeft u een vraag,
wilt u een wijziging  in het rooster aanbrengen of  vast een bijzondere datum doorgeven?

Bel Laura of Carlijn!
0111-454 465 of stuur een e-mail
/// MEDEWERKERS ///
Buitenlandse Betaalpassen

Het pinautomaat bij de balie/winkel kan buitenlandse pinpassen weigeren. Het systeem accepteert enkel Maestro-kaarten en geen Mastercard. Creditkaarten, zowel binnenlandse als buitenlandse, worden ook niet geaccepteerd.

Wel de goede pas, nog geen resultaat?

Dit kan door twee redenen voorkomen. De eerste reden kan zijn dat deze buitenlandse pinpas nog niet voorzien is van een chip (het pinnen in het buitenland gaat dan nog via de ‘ouderwetse’ magneetstrip). De tweede reden kan zijn dat iemand zijn of haar pinpas nog niet omgezet heeft. Online kan een pinpas namelijk overgezet worden van de standaardinstelling ‘betalen in het eigen land’ naar ‘betalen in het buitenland’. Alleen voor de periode van de vakantie kan en dient iemand dit uit te voeren. Zo wordt de pinpas veiliger, want bij eventuele diefstal is het voor de dief dan niet mogelijk om de pinpas vanuit het buitenland te gebruiken als deze gestolen wordt.

Advies

Bij het geval van het weigeren van het pinautomaat kunt u bezoekers vragen om contant te betalen. Hebben ze geen of onvoldoende contant geld bij zich verwijs ze dan door naar het pinautomaat bij de Hema.

Back To Top