Ga naar hoofdinhoud

volg ons op:  

Bekijk het menu  

Ogen tekortkomen. Bij het Stadhuismuseum wisselen de tentoonstellingen elkaar af. Kijk hier voor het actuele overzicht.

/// STOER SCHOUWEN-DUIVELAND ///

Foto’s van Ernesta Verburg

In deze derde editie van Winter op zolder toont het Stadhuismuseum Zierikzee de stoere portretten van Ernesta Verburg. Stoer is een breed begrip en dat blijkt al helemaal uit de diversiteit in de afbeeldingen. Van zadelmaker tot Freestyle surfer en van Harley-Davidson-rijder tot wijkagent; allemaal op hun eigen manier even stoer. De tentoonstelling wordt elke vrijdag aangevuld met een nieuw portret. In de Wereldregio vindt u op diezelfde dag de uitleg waarom juist deze Schouwen-Duivelander een plekje aan de muur verdient.

De tentoonstelling is een voorproefje voor de deelname van Ernesta Verburg aan de kwalificatiewedstrijd van het Master Photographers Network in het najaar van 2017. Daar beoordeelt een internationale jury een selectie van 20 van haar stoere foto’s. Ze hoopt hiermee de kwalificatie zilver te behalen.

Mist u een stoere Schouwen-Duiveland in het overzicht op haar facebookpagina of in de tentoonstelling? Nomineer uw Stoere Schouwen-Duivelander via info@ernestaverburg.nl en wie weet krijgt hij/zij een bijzonder plekje in de tentoonstelling.

Back To Top