Ga naar hoofdinhoud

volg ons op:  

Bekijk het menu  

Zeg ‘ja’ in het Stadhuismuseum Zierikzee. Uw grote dag viert u hier in een 16e eeuwse trouwzaal.

/// TROUWEN IN HET MUSEUM ///

Heeft u trouwplannen of wilt u uw huwelijk herbevestigen? Uw speciale dag wordt extra bijzonder als deze plaatsvindt op een unieke trouwlocatie. De nostalgische sfeer van het Stadhuismuseum Zierikzee is uitermate geschikt voor de mooiste trouwplechtigheid.

Geef elkaar het ‘ja-woord’ in de 18e-eeuwse trouwzaal met als decor de Schepenbank en onder toeziend oog van graaf Filips de Schone en Johanna van Castilië. Een bode en een trouwambtenaar begeleiden de huwelijksceremonie en zorgen ervoor dat alles soepel verloopt.

De trouwzaal is gelegen op de eerste verdieping van het Stadhuismuseum. Deze romantische trouwlocatie beschikt over een moderne geluidsinstallatie, een lift en is geschikt voor gezelschappen tot 100 personen.

Het team van het Stadhuismuseum kan uw huwelijk een extra feestelijk tintje geven door uw gasten bij aankomst namens u een kopje koffie/thee met wat lekkers aan te bieden en/of u de gelegenheid te geven samen met uw gasten de huwelijkstaart aan te snijden en/of gezamenlijk te toasten op het gesloten huwelijk.

Bij mooi weer hebben wij een afgesloten terras met parasols beschikbaar. Bij minder mooi weer reserveren wij daarvoor graag de ruimte van ons museumcafé.

Oriëntatie op uw bruiloft:
U bent altijd van harte welkom om de locatie te bezichtigen om u te oriënteren op de mogelijkheden. Neem contact met ons op om de datum vast te leggen.
Maak een afspraak door te bellen naar 0111- 454 464 of te mailen via info@stadhuismuseum.nl.

Fotoshoot huwelijksreportage in het Stadhuismuseum Zierikzee:
Als u trouwt in het Stadhuismuseum Zierikzee dan is een fotoshoot in het Stadhuismuseum, als vanzelfsprekend, gratis (exclusief fotograaf e.d.). Ook wanneer u trouwt op een andere locatie is een fotoshoot in het Stadhuismuseum mogelijk (kosten € 75,00, exclusief fotograaf e.d.).

Voor algemene informatie over het trouwen in Schouwen-Duiveland, waaronder de aangifte van huwelijk en partnerschapsregistratie, tijden en kosten, kunt u de website van de gemeente raadplegen.

Back To Top