skip to Main Content

Bekijk het menu  

Zeg ‘ja’ in het Stadhuismuseum Zierikzee. Uw grote dag viert u hier in een 16e eeuwse trouwzaal.

logo-stadhuismuseum
/// TROUWEN IN HET MUSEUM ///

Heeft u trouwplannen of wilt u uw huwelijk herbevestigen? Uw speciale dag wordt extra bijzonder als deze plaatsvindt op een unieke locatie. De nostalgische sfeer van het Stadhuismuseum Zierikzee is uitermate geschikt voor de mooiste trouwplechtigheid.

Geef elkaar het ‘ja-woord’ in de 18e-eeuwse trouwzaal met als decor de Schepenbank en onder toeziend oog van graaf Filips de Schone en Johanna van Castilië. Een bode en trouwambtenaar begeleiden de ceremonie en zorgen ervoor dat alles soepel verloopt.

De trouwzaal is gelegen op de eerste verdieping van het Stadhuismuseum. Deze locatie beschikt over een moderne geluidsinstallatie, een lift en is geschikt voor gezelschappen van 50 tot 100 personen.

trouwen

Oriëntatie op uw bruiloft:
U bent altijd van harte welkom om de locatie te bezichtigen om u te oriënteren op de mogelijkheden. Maak hiervoor een afspraak door te bellen naar 0111- 454 464 of via info@stadhuismuseum.nl.

Fotoshoot huwelijksreportage in het Stadhuismuseum Zierikzee:
Als u trouwt in het Stadhuismuseum Zierikzee dan is een fotoshoot in het Stadhuismuseum, als vanzelfsprekend, gratis (exclusief fotograaf e.d.). Ook wanneer u trouwt op een andere locatie is een fotoshoot in het Stadhuismuseum mogelijk (kosten € 75,00, exclusief fotograaf e.d.).

Voor algemene informatie over het trouwen in Schouwen-Duiveland, waaronder de aangifte van huwelijk en partnerschapsregistratie, tijden en kosten, kunt u de website van de gemeente raadplegen.

trouwen-small
See more

Rijke historie, ook in het gebouw. Als één van de 568 monumenten van Zierikzee zijn we trots op ons Stadhuismuseum.

Het museum is gratis te bezoeken voor Museumkaart-houders

Waar vindt u ons?
Stadhuismuseum Zierikzee
Meelstraat 6-8, Zierikzee
T: (0111) 454 464
stuur een e-mail
Back To Top